Lavonia

Olemme sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva rakennus- ja rakennustuoteteollisuuden rekrytointeihin ja vuokravälitykseen erikoistunut yritys. Huolehdimme meille kuuluvista työnantajavelvoitteista ja maksuista ajallaan ja asiallisesti ja maksamme kaikki veromme Suomeen.

Työllistämme tällä hetkellä vuodenajasta riippuen noin 150 – 250 työntekijää, jotka ovat usean eri alan ammattilaisia. Palkkalistoillamme on kokeneiden ammattilaisten lisäksi myös työuransa alkuvaiheessa olevia innokkaita nuoria.

Suurin osa työntekijöistämme on ollut jo pitkään palkkalistoillamme, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme hyvät suositukset saaneita laadukkaita osaajia. Asiakkaidemme tarpeen mukaan esittelemme kulloiseenkin työhön parhaiten sopivat henkilöt. Rekrytoimme tarvittavaa työvoimaa vapailta markkinoilta Suomesta ja Baltian maista. Toimitamme työntekijöitä lyhyistä muutaman päivän keikoista pidempiaikaisiin projekteihin. Sijaitsee työmaasi sitten pääkaupunkiseudulla tai Pohjois-Suomen kaivoksilla, pystymme toimittamaan tarvittavat ammattilaiset tarpeesi mukaan.

Valitessasi Lavonian kumppaniksesi voit olla varma, että saat työmaallesi osaavaa työvoimaa ja kumppanin, joka on käytettävissäsi kaikissa tilanteissa. Rekrytointitiimimme on ajan tasalla siitä, mikä on kulloinenkin mahdollisuutemme tarjota työntekijöitä asiakkaillemme. Jos tarvitset työntekijöitä, valitse Lavonia.

Lavonia – miehittää työmaasi!